Produk Kebersihan dan Wanita

Pasti semua kita suka kepada kebersihan! Sudah tentu semua para wanita nak jaga kebersihan terutama di dalam rumah. Untuk membersih pastinya kita akan menggunakan sebarang bahan pencuci yang ada di pasaran. Tapi pernahkah ibu-ibu dan wanita di luar sana perihatin dan ambil tahu tentang bahan-bahan pencuci yang digunakan, adakah ia merbahayakan diri dan merosakkan alam...ramai antara kita tak kisah mengenai toksik, kimia dan pencemaran hasil dari bahan -bahan yang kita gunakan..betul tak?

Tahukan anda hampir kesemua bahan pencuci yang anda gunakan mempunyai bahan kimia ...ia boleh masuk ke badan kita melalui 3 cara...melalui kulit(sentuhan), melalui udara(bau/penafasan), melalui makanan dan minuman(pencuci pinggan mangkuk).

DAPATKAN . . . .

Basic H Organic Super Cleaning ConcentratePencuci Basic H ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat, berkesan dan jimat sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa.


Dish Wash Liquid ConcentratePekatan Cecair Pencuci Pinggan Mangkuk yang berbau
harum ini bukan sahaja lembut pada tangan malah juga pada bumi kita. 
Hanya dengan beberapa titis boleh membersihkan 
pinggan mangkuk yang berlonggok setiap kali 
selepas makan.
Fresh Laundry Concentrate


Serbuk pencuci kai ini tidak mengandungi fosfat, 
borat dan nitrat,tanpa bahan pewarna, ramuan
semulajadi yang mesra alam, berkepekatan 
tinggi dan sesuai digunakan untuk semua jenis fabrik.
Soft Fabric ConcentratePekatan pelembut kain ini berbau harum, jauh lebih 
berkesan daripada produk lain dalam mengelakkan pakaian daripada berkedut
atau melekat pada badan akibat kesan statik.Get Clean - Menawarkan pilihan pencuci yang tidak bertoksik dan berasaskan bahan semula jadi yang SELAMAT, HANDAL, BERASASKAN SUMBER SEMULA JADI dan BIJAK. Anda tidak sepatutnya membuat pilihan samada mendapatkan kebersihan rumah atau menyelamatkan alam. Apabila anda menggunakan GET CLEAN, anda bukan melakukan aktiviti mencuci sahaja tetapi anda menjadikan persekitaran rumah anda lebih bersih dan keluarga lebih sihat.Tambahan lagi anda menyumbang kepada persekitaran dan bumi yang sihat untuk sama-sama didiami.  

Keterangan lebih lanjut, KLIK SINI.


Dapatkan set GET CLEAN pada harga ISTIMEWA..HUBUNGI UMMIHANNAH.